Leave Your Message

PE-beskyttelsesfilminnkjøp: Hva du trenger å vite

2024-05-24

Det er en slags PE-beskyttelsesfilm som er mye brukt i produksjon og materialer av byggematerialer. Mange produsenter ignorerer viktigheten av dens funksjon, så de bruker ikke PE-beskyttelsesfilm eller finner tilfeldig en beskyttende film for å beskytte produktene sine. Når problemer oppstår, må de begynne å møte den tynne beskyttelsesfilmen igjen, men tapet er gjort.

Hvilken informasjon må du oppgi når du kjøperPE beskyttende film ? Vi kan hjelpe deg med å kjøpe passende beskyttelsesfilm hvis vi har denne nyttige informasjonen.

1. Spesifikasjon: inkludert tykkelse, lengde, bredde og utskrift. Dette er det mest grunnleggende. Hvis du ikke vet mer om produktene dine, ikke fortell oss; vi kan anbefale en passende. Vi kan anbefale de riktige spesifikasjonene basert på dine krav og markedstrender hvis du kjøper dem for salg.

2. Objektet: det vil si materialet til produktoverflaten.Dette er det mest avgjørende punktet. Fortell oss materialet og modellen på produktoverflaten din; hvis du ikke vet, ikke send oss ​​bilder eller prøver. Å sende prøver er den beste metoden for å sikre at beskyttelsesfilmen vil feste seg til produktet ditt.

3. Driftsmiljø og varighet. For eksempel, hvis produktet ditt skal være utendørs i et halvt år eller til og med et år etter å ha limt inn beskyttelsesfilmen, krever det utmerket anti-aldrings- og værbestandighet.Detteer viktig.

4.PE beskyttende film er i bruk. Kilde: Fortell oss hvor du kjøpte den. Det er liten forskjell på å produsere teknologi i ulike land, og det må vi bekrefte.

5. Lagringsforhold: som varm fuktighet eller kald fuktighet. (Dette punktet er også knyttet til beskyttelsesfilmens slitestyrke. For eksempel brukte en kunde to beskyttelsesfilmer med ulik vedheft vinter og sommer på grunn av strenge lagringsforhold og høye ytre temperaturer. Med vår hjelp kan de bruke en universell beskyttelsesfilm kino hele året for å redusere kostnadene og forbedre effektiviteten.

6. Problemet du står overfor. Hvis du trenger hjelp med bruken din, vennligst gi oss beskjed. Vi vil fokusere på å løse og unngå dette problemet.

 

Hvis du har problemer med å bruke PE-beskyttelsesfilm, vil vi gjerne hjelpe.