Leave Your Message

Le Taiala ile PET, PE, AR, ma le OCA Puipui Ata

2024-05-09

I aso nei, o le faʻaogaina o ata puipui e lautele, e aofia ai uʻamea, palasitika, taavale, mea tau eletise, talaaga, ma faʻailoga, ma le tele o alamanuia e manaʻomia ata puipui e puipuia ai luga o oloa. Ma o le taimi nei, o loʻo i ai le tele o ituaiga ata puipui i luga o le maketi, lea e faʻateleina ai le faigata o le au gaosi oloa i le faʻatauina o ata puipui. Ina ia fesoasoani i le au gaosi oloa e faʻatau lelei mea tau ata puipui, Tianrun ata tifaga o le a fesoasoani ia te oe e malamalama ai i ituaiga masani o ata puipui i luga o le maketi.

E tusa ai ma faʻaiʻuga o suʻesuʻega maketi, o le maketi o loʻo i ai nei ituaiga masani o ata puipui o PET, PE, AR, OCA, ma ata polyester e fa.

H45e425f2e05247a2be2ee0e09a522678X-removebg-preview.png


Polyester ata tifaga o se ituaiga e masani ona faʻaaogaina o ata puipui PET , o loʻo i ai le lelei o le faʻamalosi malosi, anti-scratch, e le faigofie i le suauu, toe faʻaaogaina, e mafai ona faʻaleleia le fou o le oloa, ma isi. ma isi uiga. E masani ona faʻaaogaina i telefoni feʻaveaʻi, komepiuta papalama, ma isi faʻalapotopotoga.


Polyethylene ata puipui : polyethylene puipuiga ata e faia i le LLDPE o se mea mata mo se ata puipui; o mea e vaivai ma e iai mea faʻapitoa faʻamalosi. E masani lava o le mafiafia o le 0.05MM-0.15MM, e tusa ai ma le faʻaogaina o manaʻoga, viscosity e oʻo atu i le 5G-500G, e masani ona vaevaeina i ni vaega se lua: tasi mo le faʻapipiʻi ata tifaga, o se vasega o ata tifaga puipuia atoatoa e le faʻapipiʻi, e aofia ai PE pipii. ata puipui, lea e taʻua foi o le mata o mata, o se ituaiga o luga ma le tele o grids o le PE puipui ata, o lenei puipuiga ata tifaga permeability e lelei, pipii lelei, e le faigofie ona aliali mai pe a uma le faaaogaina o le ea bubbles, ma atoatoa le pipii. PE puipui ata, e taʻua foi o le electrostatic film, o se ituaiga o luga ma le tele o grids. PE ata puipui, e lauiloa foi o le ata eletise, o se ituaiga o ata puipui e masani ona faʻaaogaina le auala faʻapipiʻi-faʻapipiʻi eletise; o lenei ituaiga o ata puipui e vaivai i le pipii, ma e matua talafeagai lava le faʻaaogaina i le eletise, faʻaogaina eletise, ma isi faiga puipuiga. E taua le maitauina o le polyethylene protective film o se tasi lea o oloa taʻutaʻua o Pincheng Adhesive.


Ata puipui AR o se ata puipuia AR faʻapipiʻiina e faia i le silicone, PET, ma isi mea faʻapitoa. O le ata puipui o loʻo i ai le maualuga o le transmittance, e le faʻaalia, e sili atu ona vaivai, e faʻafefete, faʻafefete, toe faʻaaogaina, ma isi mea lelei; e fa'aaogaina lautele i le puipuiga o lau telefoni feavea'i ma ua iloa o le ata o lo'o i ai nei e ta'imua i le maketi, e ui lava o lona tau tau maketi e fai si maualuga. Ata fa'aleaganu'u puipuiga fa'aletino: Ona o lona leo, moli fe'avea'i, ma maualuga ma'a'a, o lo'o fa'aaogaina i le taimi nei i le puipuiga o lau telefoni feavea'i a Apple ma o se ituaiga e masani ona fa'aaogaina.

H7343493d8e9d41aabf2812529e133ac8B-removebg-preview.png


Isi ata puipui:E le gata i lea, o suʻesuʻega maketi a Pin Cheng Adhesive na maua ai foi o loʻo i ai pea nisi o ata puipui o le OPP, ata puipui PVC, ma ata puipui PP o loʻo faʻaalia i luga o le maketi, ae o lona maketi o loʻo i luga o le tele o ituaiga o ata puipui o loʻo faʻapipiʻiina i taimi uma, e masani lava i totonu. le pito o le maketi faʻaumatia poʻo le faʻaumatia.