Leave Your Message

Malamalama i Mea Eseese o Ata Ata Puipuia Vali Ta'avale

2024-04-02

Ata puipui puipui valie leai se lanu ma manino, e le afaina ai le matagofie o le lanu o le tino o le taavale, ma e maualuga le maaa ma fetuutuunai lelei, e tusa lava pe faʻaaogaina ki ma isi mea faʻalavelave i luga ole laiga o lona feteʻenaʻiga faifaipea o le a le tuua ai soʻo se faʻailoga.


O loʻo i ai le aoga o le tetee atu i le faʻafefe o le ultraviolet ma le puipuia o le uʻamea pepa mai le pala.


Taofi le timu ma le a'a oona, puipuia vaega uma o le tino o le taavale i luga o le vali mai le pa'u ma valu, ma puipuia le vali mai le elea ma le matua samasama. I le taimi nei i luga o le maketi e faia se igoa sili atu, o ata tifaga taavale o loʻo i ai le US base, tarako ata, 3M, Weigu, ma isi, taugofie, taugofie o le.Tianrun PPF, o le faʻailoga tuai e faʻatuatuaina.


7.jpg

O lea la, e fa'afefea ona faia e le ata tifaga puipuia le tino e puipuia ai le tino? O le a le tuufaatasiga o ana meafaitino?


MAFAI

Polyurethane material, poʻo le polyurethane (Polyurethane), poʻo le PU, o se mea faʻapipiʻi faʻasolosolo faʻasolosolo ua taʻua o le "lima le tele o palasitika." O le augatupulaga muamua o ata puipui puipui e faia i mea PU. Na faʻaaogaina muamua i le militeli e puipuia ai vaalele, vaʻa, ma isi. I le 2004, na faʻasolosolo ona faʻaaogaina mo le faʻaogaina o tagata lautele. O mea PU, e ui lava i mea faitino o le leo, malosi malosi, vaivai, ma le malosi tensile lelei, ona o le leaga o le tau, vaivai le malosi e tetee atu ai i le alkaline corrosion, ma faigofie tele le samasama, na vave faʻaumatia mai le maketi.


PVC

E ui lava ua faʻaumatia PU mai le maketi, o le gauai atu o tagata i le vali o taavale e leʻi faʻaumatia le PU, ma o le lona lua o augatupulaga o ata puipui puipui, PVC, ua oʻo mai. O le PVC o se tasi o kamupani sili ona tele i le lalolagi e gaosia oloa palasitika; o le igoa atoa o le polyvinyl chloride, o le vaega autu o le polyvinyl chloride. O mea PVC e sili atu ona lavelave, e iai aʻafiaga, ma e maualalo le tau. Ae ui i lea, ona o le faʻalauteleina ma le fetuutuunaʻi o tagata vaivai, e le mafai ona tatou iloa le lelei atoatoa o le pito i le faagasologa o le faʻapipiʻiina. I le taimi lava e tasi, e puupuu le ola tautua o mea PVC; a maeʻa se vaitaimi, o le ai ai samasama, staining, taʻe, ma isi. E ui lava o le PVC o loʻo i ai se tikeri patino o le mumu, o lona faʻamautu vevela e le lelei, ma o le maualuga o le vevela o le a taʻitaʻia ai le pala, ma faʻamalolo ai le hydrogen chloride ma isi kasa oona, ua atili afaina ai le tino o le tagata ma le siosiomaga.


TPU

Tagata le puipuiga o le uluai vali taavale, ae gauai atu foi i le saogalemu o le siosiomaga; o le tupulaga lona tolu o ata puipui puipui vali, TPU, na fanau mai; TPU ua lauiloa foi o le thermoplastic polyurethane, le igoa atoa o ThermoplasticPolyrethanes. TPU o loʻo faʻatulagaina e faʻavae i luga o le PU e tuʻuina atu ai le sili atu le malulu, faʻafefe palapala, fetuutuunai, ma le faʻaogaina o le tagata lava ia. I le taimi lava e tasi, o le TPU o se mea matua, faʻafeiloaʻi le siosiomaga e le faʻaleagaina ai le siosiomaga. Ae ui i lea, a maeʻa ona maua le tele o mea lelei, o lona tau o le a maualuga atu nai lo le tau o augatupulaga muamua e lua o ata puipui puipui. TPHTPH o se oloa na sau mai se mea i le lua tausaga talu ai. O le mea ua taʻua o le TPH e mafai ona faʻatusalia i le TPU, o le mea moni lava o le PVC mea, naʻo le faʻapipiʻiina o le plasticizer, ina ia sili atu le vaivai o le PVC ma o le fausiaina e sili atu ona tuusaʻo nai lo mea PVC. Ae ui i lea, o loʻo iai foʻi mea faʻapipiʻi ina ia vave ona pala le oloa, ma a maeʻa se taimi umi, o le a taʻe. E le gata i lea, o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi o oloa TPH e vave ona pa'ū, e maua ai faʻailoga faʻapipiʻi poʻo le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi i luga o le vali, e aʻafia ai le aʻafiaga o le fausiaina.

10.jpg