Leave Your Message

Fa'atapula'a o le vevela ole ata puipui PE

2024-06-15

Pe puipui ata vevela vevela, faʻaaogaina lautele i le olaga, e masani foi i le afifiina masani, le lautele o meaʻai, ma le falemaʻi. O le tele o afifi na fa'aaogaina i aso ua mavae i luga o le si'osi'omaga e matua fa'aleagaina. O le olaga o le faʻaaogaina lea o le ata puipui PE mo meaʻai fou afifiina; PE puipui ata tifaga e masani foi i tulaga vevela lua: o le maualalo o le vevela, maualuga le vevela, ma le maualalo o le vevela.

PE ata puipui, igoa atoa Polyethylene, o le fausaga o le polymer organic compounds sili ona faigofie, o mea sili ona faʻaaogaina polymer i le lalolagi. E tusa ai ma le densities eseese, PE puipui ata tifaga ma faapitoa polyethylene (PE) palasitika ata e pei o se substrate ua vaevaeina i le maualuga-density polyethylene ata puipui, medium-density polyethylene, ma le maualalo-density polyethylene.

E mafai ona vaevaeina PE i le LDPE (polyethylene low-density) ma le HDPE (high-density polyethylene) .LDPE o lo'o fa'aauau pea le fa'aogaina o le vevela o le 60-80 ℃, ma le HDPE o lo'o i ai le vevela fa'aoga tumau o le 80-100 ℃. O lona malosi maualuga e mafai ona oʻo i le 100 tikeri Celsius.

Tianrun e masani lava ona faʻatauaina le puipuiga o le siosiomaga ma atinaʻe gafataulimaina. Matou te faʻamalosia malosi le faʻaogaina o mea faʻaleagaina ma toe faʻaaogaina ma taumafai e faʻaitiitia le filogia ma otaota i le taimi o le gaosiga. O matou o se atinaʻe puipuiga o le siosiomaga A-level i Saina. O a tatou gafatia lelei o le puipuiga o le siosiomaga e mafai ona faʻamautinoa le tuʻuina atu masani o poloaiga i lalo o tuutuuga o faʻatapulaʻaina o gaosiga ua tuʻuina atu e le pulega.